Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ελευθερών

Συνεδριάζει το δημοτιό συμβούλιο Ελευθερών αλυριο Τετάρτη στις 19:00 με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη
1.    Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2010.
2.    Διαγραφές επαναβεβαιώσεις, επιστροφές από βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Ελευθερών.  
3.    Τροποποίηση της υπ.αριθμ.324/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά έγκριση της υπ.αριθμ. 11/2010 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Ελευθερών που αφορά « Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών».
4.    Έγκριση υποβολής πρότασης στα πλαίσια της πρόσκλησης με τίτλο « Ψηφιακές υπηρεσίες Δήμων» με κωδικό 20.1 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή σύγκλιση» για τον ενιαίο Δήμο Παγγαίου.
5.    Επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας.
6.    Έγκριση πρόσληψης ενός γυμναστή για την υλοποίηση του προγράμματος «ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» περιόδου 2010-2011.
7.    Αποδοχή δωρεάν παραχώρησης μετοχών της Αναπτυξιακής Α.Ε. Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.ΘΑ.Α.Ε.) από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στους ΟΤΑ της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.».
8.    Αποδοχή δωρεάν παραχώρησης μετοχών της Αναπτυξιακής Α.Ε. Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.ΘΑ.Α.Ε.) από την ΤΕΔΚ στους Δήμους του Νομού Καβάλας.
9.    Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών παλαιού οικισμού Ν.Περάμου ».
10.    Έγκριση της υπ.αριθμ. 4060/2010 μελέτης για το έργο «Διαμόρφωση παρακαμπτήριου δρόμου επαρχιακής οδού Καβάλας-Ν.Ηρακλίτσας».
11.    Έγκριση μελέτης για το έργο « Εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης και μονάδα επεξεργασίας λυμάτων Δ.Δ.Φωλιάς».
12.    Έγκριση μελέτης για το έργο « Εξωτερικός αποχετευτικός αγωγός  και μονάδα επεξεργασίας λυμάτων Δ.Δ.Μυρτοφύτου».
13.    Επικαιροποίηση της μελέτης για το έργο « Αγωγός επεξεργασμένων λυμάτων προς δεξαμενές άρδευσης».
14.    Επικαιροποίηση της μελέτης για το έργο « Κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στην επέκταση οικισμού Ν.Περάμου».
15.    Καθορισμός θέσεων προβολής συνδυασμών για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και πρόταση για απαγόρευση της αφισορύπανσης.
16.    Αιτήματα πολιτών.