Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας απαντά στις ανακοινώσεις της ΝΟΔΕ



"Καλωσορίζουμε την ΝΟΔΕ Καβάλας στην χώρα!! Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τον επαναπατρισμό των μελών της στον τόπο μας καθώς επίσης και για την απόφαση της να ασχοληθεί με τα τεράστια προβλήματα του Νομού έστω και «εξ απαλών ονύχων», ρηχά, επιφανειακά και μικροκομματικά.Άλλωστε στην περίοδο της θητείας μας εδώ και 26 ΜΗΝΕΣ δεν την συναντήσαμε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Αναφέρεται στην ανακοίνωση της με ειρωνικό τρόπο στην παρουσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στις περιοχές του Νομού που επλήγησαν από την θεομηνία.Το ίδιο ειρωνικά, τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ σχολίαζαν, την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση, τις επισκέψεις μας σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι οποίες ήταν και πάλι άμεσες. Συμπέρασμα ΠΡΩΤΟ λοιπόν ότι η πολιτική μας ευαισθησία και τα αντανακλαστικά μας δεν εξαρτώνται από το « ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο». Κάτι που στην ΝΟΔΕ εδώ και 6 ΧΡΟΝΙΑ το είχαν ξεχάσει.

   
    Ανακάλυψαν ξαφνικά το πρόβλημα που υπάρχει με το «ΔΕΛΦΙΝΙ» και τον «ΚΟΘΑΛΗ».Ενημερώνουμε λοιπόν ότι είμαστε μπροστάρηδες και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι απολυμένοι και στο πρόβλημα που έχουν δεκάδες άλλες επιχειρήσεις στο Νομό κάτι που φυσικά δεν έχουμε την απαίτηση να το γνωρίζουν. Συμπέρασμα ΔΕΥΤΕΡΟ ότι, όταν αναφέρονται στην απώλεια θέσεων εργασίας ή απλά επιβεβαιώνουν το σχόλιο μας για επαναπατρισμό ή δείχνουν ότι έπεσαν με αλεξίπτωτο στο Νομό ή αρχίζουν να βγάζουν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί που οι ίδιοι έκρυβαν μην τυχόν και ταράξουν τον νιρβάνα της Κυβέρνησης των Βατοπεδινών.
    Το σημείο που έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον είναι η αγωνιώδης προσπάθεια τους να καταλογίσουν ευθύνες στον Δήμο Καβάλας και στο ΕΥΚ επειδή κατά την άποψη τους υπάρχουν τώρα «πράσινοι εκπρόσωποι». Αλήθεια με στους θεσμούς που υπάρχουν εδώ και χρόνια γαλάζιοι εκπρόσωποι τι γίνεται; Η 12ΕΤΗΣ Διοίκηση της Νομαρχίας έχει ευθύνες για αυτήν την κατάσταση που περιγράφουν; Συμπέρασμα ΤΡΙΤΟ λοιπόν ή το έργο της Νομαρχίας είναι τόσο ΘΕΑΡΕΣΤΟ που δεν επιδέχεται κριτική ή η κριτική   απαγορεύεται «δια ροπάλου».
    Η περίοδος της νηστείας και της προσευχής για όσους άκριτα στήριξαν επιλογές, πράξεις ή παραλήψεις της προηγούμενης Κυβέρνησης δυστυχώς για αυτούς δεν έχει παρέλθει ακόμη. Αυτά προς το παρόν".