Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ένοπλη ληστεία στο κατάστημα του Μασούτη στα σφαγεία

Τις εισπράξεις δυο ημερών άρπαξαν δυο άγνωστοι άνδρες το απόγευμα της Τρίτης από τα ταμεία του καταστήματος του Μασούτη στα σφαγεία. Η ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 18:30, όταν δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν τα δυο νεαρά άτομα σταμάτησε έξω από το κατάστημα. Οι δυο δράστες που φορούσαν κράνη με την απειλή όπλου απέσπασαν από τα ταμεία του καταστήματος τις εισπράξεις που υπήρχαν μέχρι εκείνη την ώρα και διέφυγαν με τη μοτοσυκλέτα που είχαν σταθμεύσει έξω από το κατάστημα προς άγνωστη κατεύθυνση
. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, οι δυο άνδρες γνώριζαν τις ημέρες που το κατάστημα πραγματοποιεί χρηματαποστολές ενώ ταυτόχρονα γνώριζαν καλά το χώρο που έδρασαν. Διενεργούνται έρευνες για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίες κατά βάση στηρίζονται στα στοιχεία που καταγράφηκαν από τις κάμερες του καταστήματος την ώρα της ληστείας.
Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες επρόκειτο για δυο αδύνατα άτομα που μιλούσαν άπταιστα Ελληνικά. Ο ένας φορούσε γάντια και ο άλλος όχι, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων.