Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Για υπόγειες πρακτικές εν’ όψει του προεκλογικού αγώνα κατηγορεί τον νομάρχη Καβάλας Θόδωρο Καλλιοντζή ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης

Για υπόγειες πιέσεις που ασκούνται σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της ΑΚΕΠ από την ομάδα Καλλιοντζή με στόχο την στελέχωση τού ψηφοδελτίου του νομάρχη και υποψηφίου δημάρχου Καβάλας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος, Στάθης Εριφυλλίδης. Όπως επισημαίνει πρόκειται για πρακτικές που απαξιώνουν τον προεκλογικό αγώνα από την πλευρά του νομάρχη Καβάλας οι οποίες  επιβεβαιώνουν την πεποίθηση πως η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθος στην επιλογή της για το Δήμο Καβάλας.
Συγκεκριμένα ο κ. Εριφυλλίδης στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Οι πρακτικές της ομάδας Καλλιοντζή απαξιώνουν τον προεκλογικό αγώνα και επιβεβαιώνουν την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθος στην επιλογή της για το Δήμο Καβάλας. Η ανεπάρκεια της υποψηφιότητας του κ. Καλλιοντζή για το Δήμο Καβάλας είναι πλέον έκδηλη και οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις τον ίδιο και την ομάδα του. Με τη χρήση πιέσεων και αόριστων υποσχέσεων προσεγγίζουν υπόγεια ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας, της Α.Κ.Ε.Π., σε μια απέλπιδα προσπάθεια να στελεχώσουν το δικό τους ψηφοδέλτιο. Τέτοιου είδους ενέργειες είναι καταδικαστέες, θυμίζουν άλλες εποχές και εκθέτουν τον ίδιο τον κύριο Καλλιοντζή προσωπικά.
Παρά τις υποσχέσεις και τις πιέσεις που δέχτηκαν και συνεχίζουν να δέχονται οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, παραμένουν όλοι πιστοί στο κοινό μας όραμα, την ελπίδα και το πλαίσιο αρχών που συνδέει όλους μας με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την Καβάλα μας. Εμείς θα συνεχίσουμε, με ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας, τον τίμιο και ανοιχτό προεκλογικό μας αγώνα, με την πεποίθηση ότι ο αγώνας αυτός θα μιλήσει στις καρδιές των συμπολιτών μας και θα οδηγήσει σε μια νίκη του συνδυασμού μας, νίκη των αρχών μας, νίκη της διαφάνειας και της «ανοιχτής» δημοκρατίας, νίκη όλων των Καβαλιωτών».